eBizsu

Jelentkezz most!!!

Termékeink

Az eBizsu Romániában több éve  működő sikeres és elismert otthoni munkát kínáló ékszer biszukat forgalmazó cég. Általa előnyös, divatos ékszer bizsukat forgalmazhatunk katalógus alapján. A beiratkozás díjmentes, kezdőcsomag megvásárlásra nem kötelező. Ékszer bizsukat tartalmazó katalógusuk kéthavonta jelenik meg. A termékeiket a rendelés értékétől függően postai utánvétellel 15-25%-os kedvezménnyel kapjuk. Minimális rendelés értéke 5000 forint. Lehetőség van csoportépítésre is így, az általunk ajánlott tagok rendelése után is jutalékot kapunk 3 szinten. (feltétel:minimum 10 közvetlen munkatárs).Regisztráció folyamata:

Az adatok megadása után postai úton a cégtől egy ingyenes katalógust és egy regisztrációs űrlapot kapsz. Ezt kitöltve személyazonossági adataid másolatait mellékelve emailben, vagy  postai úton vissza kell küldened címünkre.
 

Regisztráció felételei:


Regisztrálni 18 éven felülieknek lehet, a 18 éven aluliak regisztrálásához szülői beleegyezésre van szükség. Valóban akkor válsz aktív munkatárssá ha sikerül legalább 5000Ft értékben rendelned. Ajánlott minden tanácsadónak legalább egy rendelést leadni kampányonként(2 hónap) Egyenlőre a megrendelt termékeket Magyarországra csak postai utánvéttel szállítják ki, remélem majd idővel lesz 21 napos fizetési határidő is, mint Romániában. Minden aktív regisztrált tag postán kap kampányonként új katalógust kap, ha többre lenne szüksége, lehetőség van vásárolni. Amennyiben egy kampányban nem sikerül rendelést leadnod, a következő kampányban az eBiju még küld egy ingyenes katalógust, azonban ha ebből sem adódik le rendelés, az Ebiju megszünteti az együttműködést.Jutalék mértéke a megrendelés nagyságától függ:       5000 Ft-15000Ft-15%
   15000Ft-30000Ft-20%
   30000Ft-35000Ft-23%
   35000Ft------------>25%

 

Regisztrációdat a következő e-mail címen teheted meg: ebizsuheves@gmail.com

vagy facebook oldalaom üzenetben: https://www.facebook.com/EBizsuHevesMegye

Regisztrációhoz szükséges:
Teljes név

Teljes lakcím

személy igazolvány száma

Telefon szám

e-mail cím

ország

megye